Wednesday, December 29, 2010

Pic Profile Oleh Izham Zainul


Assalamualaikum semua,
Dah beberapa hari aku xsempat nak berblogging dan berblogwalking..
Hari ini pun kira bertuahla sempat nak update blog..
Rindu sangat nak berblogging lama-lama mcm dulu..
Sebenarnya saja jea nak bgtahu gambar kat atas tu di edit oleh En. Izham Zainul...
Dan telah diletakkan kat dalam profile blog nya..If korang nak tahu selanjutnya blehla berblogwalking kat sana plak..hehe..bolehla kita menambah kenalan yang sedia ada ini kan..
Hope korang xbosanla dengan entry aku kali nih..
Bila aku dah free dari pelbagai aktiviti minggu ini, nanti bolehla kita berblogging seperti biasa ok..
Terima kasih kepada yang sudi membaca..

6 comments:

  1. huk3..sme la kite...
    follow kmu da..:)

    ReplyDelete
  2. Salam..hi there! Just dropped by after such a long time ya. So sorry. Nice page u have here. I LIKE the purple color and that cute kitty! Thanks for being my follower. Jap lagi I join u plak kay. Have fun writing!!! :)

    ReplyDelete
  3. tq yea..i pun mmg suka purple..follow me k..:)

    ReplyDelete