Saturday, December 11, 2010

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA


Syarat-syarat:
Contest la pulak kan. Contest ini memerlukan anda menghantar satu (1) sahaja gambar, takleh lebih kalo lebih saye amek simpan je dlm blog. haha p gambar yang dihantar mestilah gmbar anda, kalo gn kawan2 pon mesti ade anda. dan mesti mempamerkan ''peace'' !! kalo ramai2 pon semua kene peace! haha ;p tengokla contoh gmbr tuan punye belog yg dijadikan banner contest ini. mcm haram. haha ;DD baik syarat2 am nye ade lah :
1. mcm biase la. follow la belog ini. kalo tak follow pon takpe. tp tertinggal berita terkini hiburan tersangsi jgn mara! kalo follow, lain kali korg buat contest bole la i follow korg pulaks!

2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA. 
(blogger only)

3. letak banner contest ini di entry anda dan di sidebar berlink kan belog ini.

7. tag kan kengkawan anda juga blogger seramai 3 org. atau 30 org. kah kah kah

8. sudah join tinggalkan komen anda pada entry ini supaye senang saye nak g kat belog anda. and tengok anda peace smbil peace balik kat anda!

9. tarikh tutup pade 01 january 2011 okey.

10. hadiah? mystery gift from EZAN IDMA. jengjengjeng

Begitulah syarat-syaratnya..
Ok kat bawah ni pic 'PEACE' aku yg plg kelakar kot..ha3..mmg cam 'haram'..he3..


Lawak jea aku rasa pic nih..ha3
dan terima kasih pada IZHAM ZAINUL yg telah tag saya..

Dan 3 orang yang saya nak tag..

7 comments:

  1. zanna pun join.. good luck yER~~ ;)

    ReplyDelete
  2. okey sudah update link baru. never mind. tukar link bukan susah pon. no need say sorry :) hee :) k Tq and goodluck :)

    ReplyDelete
  3. serbuu tuan umah di belognye sambil bace entrynyee *wink..nak tempah header cumil dan murah??mari3 :)

    ReplyDelete