Saturday, December 11, 2010

My 1st Giveaway -Hanya Untuk Kamu..

Assalammualaikum...
Sekali lagi aku nak join contest..Kali ni dari MummyChacha ..Sukala pulak aku join contest2 ni...Excited giler..
Hope dapatla hadiah tu..Sangat comel jea gift yg disediakan..

Syarat-syarat:

copy banner dan letak dalam entry }

{ jadi follower tp x paksa nak jd follower ke x }

{ buat satu entry yang ringkas }

{letak banner di side bar n linkkan ke blog mummychacha}

{tag 2 org blogger}

{dropkan link dan comment kat entry GA mummychacha}



Aku juga nak tag 2 orang kengkawan..hope dia orang sudila..

2} DATEN

4 comments: