Thursday, December 23, 2010

Lovely Awards

Assalamualaikum semua,
Dalam minggu ini sahaja aku dah dapat dua awards dari dua orang yang sangat2 baik hati nak bg awards untuk aku..Sayangla korang..

http://izhamzainul.blogspot.com/

Yang pertama dari IZHAM ZAINUL, terima kasih byk..Awards tu mmg sgt dahsyat dan kreatif..Suka sgt2..U'r My Greatest Partner juga..Muaahhh...Lain kali saya buat awards untuk awak pula yea..



Yang kedua dari DATINEDAYA, thanks lot of love from me..hehe..Awards ni khas untuk si cantik dan si kacak...hahaha..cantik ke aku? what the--- pape pun terima kasih sangat2 sbb bg awards tu..sangat2 menghargainya..

9 comments:

  1. welcome. daya ta sombong. so rajinrajin la komen entry daya :] <3

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah daya..Nice to know u dear..

    ReplyDelete
  3. hyee :) thanks for dropping by kat blog i! :)
    very nice blog! ^_^

    ReplyDelete
  4. hyee..ur welcome..thks 2 for dropping here..

    ReplyDelete
  5. salam kenal dik

    jemput ke blog undi anak akak ye
    http://www.mayaqarmyla.net/2010/12/jom-vote-adik-dhuwa-haziq.html

    ReplyDelete
  6. hYE AKAK yAN..INSYAALLAH kita akan undi..

    @Sue kita pun org kasi..he3..nanti kita wat awards kasi kt sue gak k..he3..

    ReplyDelete
  7. congrates dear..

    pape pon jgn lupe esok

    awrd kat tv3 oke.hehe

    ReplyDelete