Monday, December 13, 2010

The Cronicle Of Narnia - The Voyage of The Dawn Treader

Pic From Google

Assalamualaikum, 
Apa khabar semua?Sihat?Aku sihat2 jea..
Ni nak sharela ckit pasal movie yang aku tgk semalam..
Semalam xsempat nak update sbb terlalu penat pastu nak kna bangun awal plak kan..
Berbalik pada topic..
Cerita Narnia ni bg aku agak seronok dan kreatif dan kadang2 kagumla juga dgn effect2 yg digunakan..
Dalam cerita ni aku suka Prince Caspian sbb macho beb..he3..
Pastu dlm citer ni Peter and Susan xde sgtla..So aku xbpe sukala..Ingatkan diaorang berempat tp just 2 orang + cousin dia jea from their family...
Aku sebenarnya xbpe da mood nak story panjang2..huhu..
Korang tgkla sendiri sinopsis kat bawah ni..

Lucy and Edmund Pevensie return to Narnia with their cousin Eustace where they meet up with Prince Caspian for a trip across the sea aboard the royal ship The Dawn Treader. Along the way they encounter dragons, dwarves, merfolk, and a band of lost warriors before reaching the edge of the world.

From IMDB

Sebelum waktu wayang ditayangkan pukul 8.30mlm aku dgn adik2 aku jln2 la dlu kn..
Kitaorg paling suka lepak kt popular (kononnya rajin membacala)ha3..
Sebenarnya saja nak ambil gambar dlm tu jea..tp sambil2 tu usha buku pe yg best nak dibelikan..
Kat bawah ni aderla ckit2 pic kat dlm Popular..Adik aku sorang tu pakai baju kurung sbb bru blik dr kenduri tp aku paksa dia dtg juga lepas kenduri sampai xsempat nak tukar baju..ha3..
Wasalam...
Suka tgk xsuka ignore jea..
Peace..



1 comment:

  1. tag awak for GA http://atieshaadriana.blogspot.com/2010/12/giveaway-akhir-tahun-2010.html

    ReplyDelete