Sunday, December 19, 2010

Contest Manisnya Senyuman

Contest Manisnya Senyuman

Syarat-syarat penyertaan senang je.
klik sana, klik sini, copy paste, taip-taip sikit = selesai ^_^
  1. Buat entry bertajuk CONTEST MANISNYA SENYUMAN
  2.  Letak BANNER contest di dalam entry dan link kan ke blog ini.
  3. Letak satu gambar yang penuh dengan senyuman.[gambar beramai-ramai. min 3 orang]
  4. Bina satu ayat kreatif tentang gambar berkenaan.
  5. Tag 2 blog yang lain.
  6. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen.
[tak perlu follow dan letak banner di sidebar]

 Tarikh tutup : 1 Januari 2011
ditukar kepada 20 Disember 2010
[penganjur nak g sambung study. takut busy lak nanti. ehe]

 Hadiahnya~~

Sebuah senyuman

dan reload RM1x
[maksudnya nilai reload dari RM10-RM19]

Assalammualaikum semua,
Kali ni sempat JUGA aku join contest manisnya senyuman walaupun sibuk dengan pelbagai aktiviti. Contest ni telah ditag oleh IZHAM ZAINUL, terima kasih byk-byk..Kat bawah ni pic yg aku baru jea post semalam, rasanya sesuai dgn contest ni..Hope juri-jurinya suka dan leh menang..;)


Senyumlah seperti Rasulullah,
Senyumnya bersinar dengan cahaya,
Senyumlah kita hanya kerana Allah,
Itulah senyuman bersedekah.

Senyum-senyum sembunyi kegusaran dihati dikala menghadapi cabaran hidup..Inilah senyuman keikhlasan..

2 orang yang ditag:

2 comments:

  1. thanks sbb sudi join contest. all da best ya untuk senyuman ni :)

    ReplyDelete