Monday, October 11, 2010

Wedding 10.10.10












Majlis Akad Nikah
Me and Miss Youza
Me and Mrs. Romaizah

Hye hye...today ramai yang tahukan kisah Perkahwinan Angkasawan Negara kita, sape lagi kalau bukan Datuk Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr. Halina..Sangat cantik majlis perkahwinan mereka..Tahniah di atas Perkahwinan tersebut..

Ok..sekarang nih citer psl wedding yang saya pergi tadi plak..wedding kawan lama saya iaitu Aja..
Wedding cantik dan bertemakan Merah and Hitam..Sangat elegent dan meriah..Terserlah kecantikan kawan saya tuh..hehee..

Saya bertolak dari rumah dalam pukul 7.30 mlm after maghrib..Di ambil oleh Cik Youza (kwn lama juga) kami terus pergi ambil sorang lagi member iaitu Puan Romaizah..Dan bertolaklah kami ke lokasi yang dijanjikan..Sampai jea kat sana tgk2 pengantin pun sampai bersama2 dengan bodyguard kot..diiringi juga dgn geng2 superbike..Wah sangat best..Nah wedding cm gitu juga...Huuhuhu..

Dah masuk dlm dewan dan dpt souvenier kitaorang pun merayau2la dulu dlm dewan tu sambil2 ambil gambar..Lepas tu dh boring kuar kejap ambil angin kat luar dan terserempakla dgn kawan2 'lama'..:)
Berborak2 jap pastu masuk dlm dewan dan makan..sambil2 tu layan pakcik pakcik 60-an dok nyanyi..
Boleh tahan suara..Okla..

DAN sampai waktu untuk bergambar bersama pengantin..Ramai sgt sampai nak bergambar pun susah.. 
lepas bergambar terusla minta diri untuk pulang..Badan dah penat dok melepak dlm dewan tuh..
So BYE2..Muaahhh...

No comments:

Post a Comment