Sunday, September 26, 2010

Perbincangan tentang kenapa orang suka perlekehkan Art and Design di dalam facebook saya...?

Nikisa Izas Bodoh sgt ke Art & Design ni?selalu diperlekehkan..npe mesti org kata "Ala setakat ambik Art & Design jea!!"...Teruk sgt ke?aku geram btul bila org kata mcm tu..

22 hours ago  ·  · 

    • Nikisa Izas xboleh berjaya ke Art & Design ni!!!!Geraammmmmm...
      22 hours ago · 

    • Nor Hasfarina Md Hashim sangat lah biadap org tu.. org mana yg cakap cam tu? bebalnya dia.. meh cni nak kasi skolah sket..
      22 hours ago · 

    • Haza Asrifa Habu Hassan certain people still can't see it!!!!
      22 hours ago · 

    • Linda Abdullah sabar dek.. org yg takde jiwa n sempit kotak pikiran OTAK jer yg ckp camtu... even SPM holder pon boleh berjaya.. janji usaha.. pekakkan tinger jer.. yg ckp besar tu tak tentu lagi bagus ke depa tu.. so.. let it go.. jgn simpan lam hati... nnti lagi sakit.. tc ok
      22 hours ago · 

    • Nikisa Izas itula..sakit sgt hati bila dgr ayat2 tu...
      22 hours ago · 

    • Nikisa Izas Saya bangga jadi student Art & Design..mereka yg xfhm tula sbnrnya yg Bodoh..
      22 hours ago · 

    • Mysrina Mhat aikkkk sape yg bodo sgt yg kata mcm tu tu???? habaq ckit
      dia tak tau ke yg cos ni mcm2 leh wat lebih2 ble ader DIGREE...
      yg ckap tu ader ka...
      22 hours ago · 

    • Linda Abdullah akak paham.. byk2 sabar. jgn dipeduli.. lgi kita peduli.. lagi depa suka tgk bila kita melenting.. They dun use the brain when they think n say sumting..so let it b as wht they wan... ok...
      22 hours ago · 

    • Nikisa Izas Orait Kak Linda..Tq yea..
      CErtain org masih xfhm kepentingan Art & Design ni..
      22 hours ago · 

    • Linda Abdullah bukan tak paham.. saja buat2 tak paham n otak tak kembang.. tu je masalahnya.. huhuhuhu..biorkan la depa..
      22 hours ago · 

    • Tim Daud we learn what they don't learn!we've got the gift! only selected people yg wide open je yg boleh accept us!
      22 hours ago · 

    • Nikisa Izas Mya: itula diaorg xfhm tp mengata jea tahu..setiap course tu pasti ada kelebihan tersendiri kn..xpyhla nk mengutuk yg bkn2..
      22 hours ago · 

    • Nikisa Izas btul tu Tim..aku setuju sgt..
      22 hours ago · 

    • Tim Daud mmg geram kan? tim pon slalu kne gk cam tu.....;(
      22 hours ago · 

    • Nikisa Izas itula..slalu org ckp cm tu..geram jea dgr..
      22 hours ago · 

    • Nor Hasfarina Md Hashim jawab ja ' ko leh wat apa aku leh wat?
      22 hours ago ·  ·  1 person

    • Afizz Wan kakak ku the best.. mmg bodoh owg yg x tahu ap itu seni..
      22 hours ago · 

    • Nikisa Izas btul tu..
      22 hours ago · 

    • Che Lan pasti owg yg mgata tu adalah owg yg buta hati dan memiliki hati dan jiwa yg hitam legam mcm dirinya
      jangan dLayan owg bodoh nti kita ikut ikutan jd bodoh mcm owg itu..
      18 hours ago ·  ·  1 person

    • Amira Wan relex jew owg yg ckp tu jiwa dye msti ta de seni so mksud nye ta d mendirian dlm hidup...This emoticon has been enhanced by Facicons
      18 hours ago · 

    • Izham Zainul Seni itu Indah... Keindahan itu sebahagian dari Islam... Seni mengajar kita mengenal Maha Pencipta Allah s.w.t. Quran adalah panduan kita, Quran itu adalah satu Kesenian Islam... Allahuakhbar...
      10 hours ago ·  ·  1 person

    • Izham Zainul Art is for someone who know who they're is..?... Art's person is the choosen one... They are talented, gifted and special... Thank's Allah coz create me as a Art Person...
      10 hours ago ·  ·  1 person

    • Afizz Wan sy sokong
      6 hours ago · 

    • Suria Sham sempit tol otak org tu..ek..kesian..!
      6 hours ago · 

    • Nikisa Izas mmg kesian sgt mereka2 itu..
      5 hours ago · 

    • Noema Rosmi isshhh....panaih ati betoii la nga org2 y otak sempit mcm 2...aku tumpang simpati kat org2 otak sempit ni la kin...aku pon merasa ape y ko rasa kin..mcm skg ni aku wat edu in art pon org slau ckp ''ala cikgu seni je..g skolah xyah ngaja pon..'' perghhh....aku hangin jek....
      46 minutes ago · 

    • Nikisa Izas xde seni xdala kehidupan..org otak sempit mmg cm tu kan..
      42 minutes ago · 

    • Noema Rosmi tau xpew....aku plg benci kalo ari raya ke ade kenduri ke..jumpe ngan sedare2 y otak sempit ni...diorg mesti perlekehkan aku amik art....
      38 minutes ago · 

    • Nikisa Izas SAMELA..diaorg pun xsehebat mana tapi mengata org mcm diaorg terhebat..
      32 minutes ago · 

    • Noema Rosmi tau xpew....pape pon biarkan mereka ngan kebodohan mereka....kita buktikan kita boleh..ad boleh..!!
      19 minutes ago · 

    • Nikisa Izas ART AND DESIGN BOLEH..

1 comment:

  1. TIADA KENA MENGENA DENGAN SESIAPA ATAU MANA-MANA INSTITUSI..HARAP MAKLUM..

    ReplyDelete